2020-08-25 19:59:00

Nacionalna oznaka kvalitete za našu školu!

 

Učenici i nastavnica naše škole dobitnici su nacionalne eTwinning oznake kvalitete koja se dodjeljuje izvrsnim eTwinning projektima. Projekt u našoj školi vodila je nastavnica Nada Ratković, prof. mentorica, a sudjelovali su učenici 1.a, 1.g i 3.a razreda zanimanja ekonomist i prodavač. Prilikom evaluacije projekta uočen je veliki trud na diseminaciji projekta. Čestitamo!

Nacionalna eTwinning oznaka kvalitete se dodjeljuje izvrsnim eTwinning projektima. Projekt u našoj školi vodila je nastavnica Nada Ratković, a sudjelovali su učenici 1.a i 3.a razreda zanimanja ekonomist i učenici 1. g razreda zanimanja prodavač.

U projektu Life & Money surađivali smo sa profesoricom Ramune Jukneliene iz Litve, profesorom Brankom Rumenovićem, Gimnazija i strukovna škola  Bernardina Frankopana iz Ogulina i partnerima iz Litve, Hrvatske, Gruzije, Mađarske, Italije, Poljske, Rumunjske i Turske. Projektom se učenike potaknulo na istraživanje o novcu.

 

Prilikom evaluacije projekta uočen je veliki trud na diseminaciji projekta. Kako bi se rezultati naših projakata podijelili s eTwinning zajednicom, u budućnosti će se slati poveznice na tekuće kampanje i međunarodna događanja te press clipping predstavljanja eTwinning projekata u medijima.

Tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije. Projekt je integriran u kurikulum. Suradnja i komunikacija među  partnerskim školama ostvarena je. Pohvaljuje se uključivanje učenika u rad u TwinSpaceu za suradnju s drugim učenicima. Tijekom provedbe projekta korišten je veći broj web alata koji koriste učenici i dokumentiranje u TwinSpaceu. Rezultati projekta i diseminacija projekta predstavljeni su u TwinSpaceu i odgojno-obrazovnoj ustanovi. Rezultati evaluacije su vidljivi u Twinspace-u.

Materijali eTwinning projekta Life & Money će biti iskorišteni za najavu ovogodišnjeg Europskog tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju EVSW i STEM Discovery Campaign 2021. Projekt će se prijaviti za COMET nagradu u listopadu.

https://live.etwinning.net/projects/project/205038

 

Evaluacija projekta:

1. Rezultati istraživanja u projektu „Life&Money“ 

2. Rezultati istraživanja u projektu "Life&Money": Evaluacija učenika i nastavnika     

 

Diseminacija projekta:

1. http://www.skole.hr/nastavnici/iz_prakse?news_id=21475

2 .https://www.facebook.com/photo?fbid=289208055656013&set=a.103226010920886

3.http://ss-strukovna-banajosipajelacica-sinj.skole.hr/?news_hk=1&news_id=799&mshow=1413#mod_news

4. https://youtu.be/UHYPqbQl_OI

Čestitamo!

S ponosom nosimo oznaku eTwinning škole.


Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj