eTwinning projekt "Our Sustainable Future" - završni online sastanak
Autor: Nada Ratković, 29. 4. 2022.
Razmišljali smo o održivoj hrani za održivu budućnost. Poučavali smo važnost održive poljoprivrede i na nastavi i kao gost u nastavi u našoj školi. Smatramo da je korištenje lokalnih proizvoda i uzgoj vlastitih proizvoda, ako je moguće, jedna od najosnovnijih potreba održivog svijeta. U našim je rukama postići održivu budućnost prirodnom hranom bez otpada. Zato smo željeli pripremiti održive recepte.
Učiteljica Gamze pripremila je 4 različita recepta s ciklom koju su uzgajali. Pripremili su juhu s komadićem cikle, zdrav napitak s porcijom, čips od cikle s porcijom, te kuglice od cikle kao zdrav zalogaj. Najvažniji nam je cilj bio pripremiti ove recepte, a da ne potrošimo niti jedan komadić proizvoda koje smo uzgojili.
Mario učitelj je za nas u svojoj kuhinji uživo pripremio špagete s tikvicama i mrkvom. Izgledalo je ukusno. Bio je to vrlo produktivan sastanak.
Naši učenici dali su posljednju riječ o projektu, a mi smo se zaista potrudili pokriti temu održivosti u svakom području koje učenik može dotaknuti u školi. Mislimo da smo uspjeli. Nadamo se da se i vama sviđa.
Autor: Nada Ratković
eTwinning projekt "Our Sustainable Future" - završni online sastanak
Autor: Nada Ratković, 29. 4. 2022.
Razmišljali smo o održivoj hrani za održivu budućnost. Poučavali smo važnost održive poljoprivrede i na nastavi i kao gost u nastavi u našoj školi. Smatramo da je korištenje lokalnih proizvoda i uzgoj vlastitih proizvoda, ako je moguće, jedna od najosnovnijih potreba održivog svijeta. U našim je rukama postići održivu budućnost prirodnom hranom bez otpada. Zato smo željeli pripremiti održive recepte.
Učiteljica Gamze pripremila je 4 različita recepta s ciklom koju su uzgajali. Pripremili su juhu s komadićem cikle, zdrav napitak s porcijom, čips od cikle s porcijom, te kuglice od cikle kao zdrav zalogaj. Najvažniji nam je cilj bio pripremiti ove recepte, a da ne potrošimo niti jedan komadić proizvoda koje smo uzgojili.
Mario učitelj je za nas u svojoj kuhinji uživo pripremio špagete s tikvicama i mrkvom. Izgledalo je ukusno. Bio je to vrlo produktivan sastanak.
Naši učenici dali su posljednju riječ o projektu, a mi smo se zaista potrudili pokriti temu održivosti u svakom području koje učenik može dotaknuti u školi. Mislimo da smo uspjeli. Nadamo se da se i vama sviđa.
Autor: Nada Ratković
Profesionalno usmjeravanje
učenika završnih razreda
srednjih škola
https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Objašnjenje rang lista.PDF
Preporuke za rješavanje matematike.PDF
KORISNI LINKOVI I MI... |
> MINISTARSTVO ZNANOST... |
> MINISTARSTVO GOSPODA... |
> Nacionalni centar za... |
> Agencija za strukovn... |
Dnevni tisak i portali |