preskoči na sadržaj

Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj

 > Naslovnica
Vijesti

14.Nacionalni sajam pršuta Sinj 2019. -Terenska nastava

Autor: Nada Ratković, 13. 4. 2019.

Dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. Našim učenicima su se pridružili i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.

Već tradicionalno svake godine učenici naše škole posjećuju Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda. Tako su dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili hotel Alkar, gdje se održavao 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. 

Učenici 4. A, maturanti koji broje dane do kraja nastave nisu željeli ni ove godine propustiti posjet sajmu.

Učenicima 3. A razreda  pridružili  su se i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split.

 

                    

Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.

  

Na sajmu svoje proizvode izložilo je 70-tak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, bučino ulje, sirevi, pčelarski proizvodi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine.

 

 

Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu.

Učenici su uživali u predavanju „Perspektive demografije i mladi u Republici Hrvatskoj i EU“.

Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“

Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva.




Vijesti

14.Nacionalni sajam pršuta Sinj 2019. -Terenska nastava

Autor: Nada Ratković, 13. 4. 2019.

Dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili su u hotelu Alkar, 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. Našim učenicima su se pridružili i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split. Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.

Već tradicionalno svake godine učenici naše škole posjećuju Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda. Tako su dana 13. travnja 2019. učenici 3.A i 4.A. razreda naše škole u pratnji svojih profesorica Marijane Bilandžić, Ivane Cvitković i Nade Ratković posjetili hotel Alkar, gdje se održavao 14. Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj 2019. 

Učenici 4. A, maturanti koji broje dane do kraja nastave nisu željeli ni ove godine propustiti posjet sajmu.

Učenicima 3. A razreda  pridružili  su se i učenici Komercijalno-trgovačke škole Split.

 

                    

Cilj posjete sajmu je povezivanje teorijskih i praktičnih znanja, razvijanje kulturnih navika, stjecanje znanja uz interdisciplinarni pristup te poticanje novih izvora znanja.

  

Na sajmu svoje proizvode izložilo je 70-tak izlagača iz Hrvatske, Slovenije i BiH. Uz pršute i ostale suhomesnate proizvode u ponudi su bile i ostale delicije, maslinovo ulje, bučino ulje, sirevi, pčelarski proizvodi, vino, soparnik, autohtoni suveniri i rukotvorine.

 

 

Učenici su uživali u brojnim revijalnim i edukativnim prezentacijama proizvođača i izlagača te bogatom kulturno-umjetničkom programu.

Učenici su uživali u predavanju „Perspektive demografije i mladi u Republici Hrvatskoj i EU“.

Tradicijska hrana je predstavljena u prezentaciji kroz program „U zemane“

Učenici su degustirali razne delicije, a najviše ih je oduševila degustacija različitih vrsta pršuta i sireva.




 

 

Profesionalno usmjeravanje

  učenika završnih razreda

          srednjih škola

https://e-usmjeravanje.hzz.hr

https://e-usmjeravanie.hzz.hr/Predanketa

Google tražilica

    

Popis udžbenika 2023/2024
UPISI 2023./2024.
Uplatnica za duplikat razredne svjedodžbe
Uplatnica za duplikat završne svjedodžbe
 

 

IZDAVANJE POTVRDA

POTVRDA

Upute su dolje u priloženom dokumentu.

 

 

Tražilica
Oglasna ploča
dokumenti DM
Oracle Academy

Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Arhiva dokumenata
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Forum
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Srednja strukovna škola bana Josipa Jelačića Sinj / Dinka Šimunovića 14, HR-21230 Sinj / ss-strukovna-banajosipajelacica-sinj.skole.hr / ured@ss-strukovna-banajosipajelacica-sinj.skole.hr
preskoči na navigaciju